Luizencontrole
We zijn dit jaar goed begonnen. Al in de eerste schoolweek is het team voor de luizencontrole compleet en kon gestart worden met de controle. Na iedere vakantie zal dit team de kinderen controleren op hoofdluis. We zijn blij dat er voor iedere klas een ouder is om dit te doen.

Jaarvergadering
Wil je weten wat we doen en wat onze plannen zijn voor het komende jaar? Op dinsdag 3 oktober is de jaarvergadering van de Oudervereniging. We bespreken tijdens de vergadering wat de oudervereniging het afgelopen jaar heeft gedaan en hoe de financiŽn er voor staan. Ook nemen we afscheid van Leonick. Tijdens deze avond horen we ook graag de ervaringen van ouders over de samenwerking en de verwachtingen. Je bent dus van harte welkom! De jaarvergadering vindt plaats in de koffiekamer en begint om  19.30 uur.