***********************************************
Welkom op de pagina van groep 5

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze pagina. In groep 5 werken juf Annemarie en juf Mary.
Juf Mary werkt op maandag en dinsdag. Juf Annemarie werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.
We zijn een gezellige groep van 29 kinderen. We gaan er een gezellig schooljaar van maken. Op deze pagina schrijven we wat we allemaal leren en ondernemen dit jaar.
Heel veel leesplezier!

Vergeet ook niet soms een kijkje te nemen in onze fotoalbums!

**********************************************
Afspraken
In het begin van het schooljaar hebben we afspraken met elkaar gemaakt over hoe we dit jaar samen willen gaan werken. Deze afspraken hangen op het bord.

*********************************************
Techniek
In september hadden we techniek thema in de klas. We gingen aan de slag met het maken van een speeltuin. We mochten hiervoor witte rietjes, saté prikkers en gekleurd papier gebruiken. Het ging om het maken van verbindingen. We hebben hard gewerkt en veel geleerd. Op dinsdag 3 oktober kwamen de vaders, moeders, opa's en oma's kijken bij onze afsluiting.

******************************************

Groetjes juf Annemarie en juf Mary