Klassenpagina groep 4

Welkom op de pagina van groep 4!

Wij zijn Fenna, Ruud, Sarah, Tobias, Sem P, Elze, Lisa, Ania, Sem S, Nikita, Leon, Floortje,
Michael, Alan, Sven, Nikki, Nilo, Robine, Tony, Lennart, Fabienne, Siem, Deacon, Logan,
Quinten, Milan, Mason, Juf Annemieke en Juf Sacha.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Op deze pagina laten we zien wat we allemaal in groep 4 doen.

Engels
Met Engels hebben we het gehad over het weer. De kinderen hebben in tweetallen een weerbericht voorbereid. Zij kunnen nu vertellen wat het weer today, tomorrow and the day after tomorrow, zal zijn!

Griezelen en magie
Wij zijn gestart met het thema griezelen en magie. Dit sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek. In de gang en in de klas kun je allerlei spannende dingen vinden. Kom gerust langs... als je durft!

Thematafel
Op de thematafel in de klas kun je nu spullen vinden die bij ons thema horen. We hebben een voeldoos in de klas. Wat is het spannend om daar je hand in te steken!